Petitie voor beter gezondsheidscentrum in Beverwaard

Bewoners samen met FNV in actie voor een beter gezondheidscentrum Beverwaard

Dinsdagmiddag heeft een groep bewoners uit Beverwaard samen met FNV een petitie aangeboden aan het management van het Gezondsheidscentrum Beverwaard.

Er is onvrede de laatste jaren hoe het centrum fungeert! Lange wachttijden door te weinig huisartsen is een landelijk beeld, en die zeker in het Gezondheidscentrum worden gevoeld! Het duurt dan soms lang om een afspraak binnen een afzienbare tijd te verkrijgen, drie dagen is heel gewoon, eerder kan niet of het duurt zelfs nog langer geven bewoners aan. Ook de wisseling van vele huisartsen stoort de bewoners die dit onlangs aangaven in een enquête via een wijkplatform in de Beverwaard. Daar werden overigens ook ideeën geopperd!

Ook zijn er aanmerkingen op de apotheek, medicijnen zouden niet voorradig zijn of er worden vervangende medicijnen meegegeven aan de patiënt die niet goed werken! Zelfs meldde een bewoonster zich bij deze website in het voorjaar die meldde dat zij medicijnen voor een ander persoon had ontvangen!

Na dat de bewoners hun zorgen hadden geuit over het gezondheidscentrum nam het management de klachten en ideeën in ontvangst! Het Gezondheidscentrum wil nog deze week met een schriftelijke reactie komen op de adviespunten. Verder is het de bedoeling dat beide partijen volgende week met elkaar aan tafel gaan voor een goed gesprek.

Foto: Beverwaardigheden.nl

RtvRijnmond bericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.