Voltooiing vernieuwde entree Beverwaard weer dichterbij

Nieuwe grondsoort aangebracht Cannenburchstraat

De voltooiing van de vernieuwde entree van de Beverwaard is weer een stukje dichterbij gekomen! Nog niet zo lang geleden werden er een viertal jonge bomen geplant in het opgeheven gedeelte waar vroeger het fietspad lag!

Deze week is men begonnen om de andere bomen aan te planten en daar is de eerste aanzet toe gegeven in de middenberm en de zijde waar het autobedrijf is gevestigd. Overigens loopt die zaak nog steeds tussen de gemeente en de eigenaar. De inrit is nog steeds niet verplaatst van het bedrijf.

Eerst gaat de aannemer een nieuwe grondsoort aanbrengen voor de bomen. Daarom zijn de bermen nu uitgediept. De nieuwe grondsoort komt ten goede aan de groei van de nieuwe bomen, en daar is men nog deze week mee bezig om deze aan te brengen.

Als het goed is staan er volgende week nieuwe jonge bomen in de grond. Het soort wat geplant wordt zijn zuilkastanjes! Deze bomen hebben de eigenschap om in de hoogte te groeien en minder in de breedte. In de middenberm komen ook bomen met daar tussen in voorjaarsbloeiers aldus de aannemer!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: