Vers Italiaanse schepijs en wafels bij Keizerswaard

Chris en Corissa

Onlangs is bij Keizerswaard een tijdelijke ondernemer gestart met de verkoop van vers Italiaans schepijs en wafels en nog meer!

Als het goed is blijft de ondernemer, die bestaat uit Chris en Corissa tot eind september staan van dit jaar. Daarna neemt Chris zijn vader het weer over met zijn gebakkraam die al 40 jaar bij Keizerswaard oliebollen, appelflappen etc… verkoopt.

De jonge ondernemers hopen goede zaken te doen net zoals Chris zijn vader die dus al jaren succesvol is met zijn standplaats bij het winkelcentrum in IJsselmonde!

De laatse maanden is het erg zwaar voor deze ondernemers die normaal gesproken in het seizoen van kermis naar kermis of evenementen trekken door het hele land. Al maandenlang gooit ook bij hen de coronapandemie roet in het eten qua verdiensten.

Verbeteringen lijken er wel te komen, maar tot die tijd hebben de twee besloten om dan maar met hun ijskar naast het Keizerswaard te gaan staan tot september. In januari vroegen zij de vergunning aan en vanaf 1 april mochten zij dus gaan ondernemen tot eind september.

De ijskar staat bij winkelcentrum Keizerswaard

Hoewel de temperatuur nog niet erg mee zit zullen de bezoekers van Keizerswaard best wel trek hebben in het verse schepijs die uit vele smaken bestaat? Verder kun je ook voor wafels, en donuts terecht!  Prikkers met daarop vers fruit gedipt in witte en/of bruine chocolade zijn er ook verkrijgbaar. Het ziet er allemaal heel lekker uit!

Steeds meer tijdelijke ondernemers krijgen hun kans om in IJsselmonde hun waar te verkopen. Naast de gebruikelijk markt achter het Keizerswaard, staat er sinds enige tijd bij de Veranda een Bram Ladage verkooppunt, en in de Beverwaard staan de laatste jaren een viskraam en een loempiaverkoper.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.