Vernieuwde supermarkt Hoogvliet heropend

Manager B. Ravenstijn opende vanochtend vroeg, samen met zijn collega, het vernieuwde pand van supermarkt Hoogvliet aan de Oude Watering in Beverwaard.

Het was de laatste dagen hard werken voor de bedrijven die de supermarkt Hoogvliet in Beverwaard moesten verbouwen. De parkeerplaats achter het filiaal was één grote bouwput geworden! De parkeerplaats was uit voorzorg deels afgesloten.

Manager B. Ravenstijn kon melden dat de winkel in tien dagen was verbouwd, trots kijkt hij naar het eindresultaat, die er zeker mag zijn! Daarbij aangetekend dat de winkel nu anderhalf keer zo groot is. Die meters vond Hoogvliet in de naastgelegen panden die al enige tijd niet meer werden gebruikt of leeg stonden.

Het interieur van de winkel ging er in zijn geheel uit en werd vernieuwd, van boven tot onder, van binnen-en buiten! Niet alleen zal de ruimte opvallen om te winkelen, maar ook het aanbod van artikelen is ruimer geworden. Het aanbod van de non-food artikelen behoort daar ook toe.

Het mag duidelijk zijn, dat het winkelen een stuk prettiger is geworden. Inmiddels zijn de maatregelen buiten de winkel i.v.m. corona weer zichtbaar/aangescherpt. De klanten die de heropening wilden meemaken vanochtend vroeg stonden al in de rij tussen de hekken. Even voor de klok van 8 uur werd de grote symbolische schaar in het blauwe lint gezet, en daarmee was de heropening een feit!

Voor foto’s binnenzijde winkel zie binnenkort de website van FotoJoop.nl 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.