Is de verkeersveiligheid voldoende in de Beverwaard?

Pyramides weer geel

Vorige week tijdens de bijeenkomst van de Gebiedscommissie werd de verkeersveiligheid aan de orde gesteld in de Beverwaard. Volgens een wijkbewoonster viel er nogal het e.e.a. te verbeteren in de wijk.

De laatste jaren zijn er nogal wat fysieke veranderingen doorgevoerd, te denken aan de Noord-Zuid verbinding langs het winkelcentrum. Hierdoor werd de oude doorgaande weg aan de Terwormstraat ontlast en zelfs afgesloten. Daardoor zijn er weer andere problemen door ontstaan! Vorig jaar het verbod voor brommers om nog langer gebruik te mogen maken van de langgerekte straten langs de singels, maar is de overlast daardoor minder geworden?. De oversteek bij de IJsselburg werd verbeterd voor de senioren. Ook werden er extra parkeervakken gemaakt, en is het zelfs toegestaan om in delen van de wijk met een wiel op de stoep te parkeren daar waar staat aangegeven. Dan nog te denken aan de straat die tot eenrichtingsverkeer werd gemaakt bij de school aan het Gronsvelderf. Al deze maatregelen zijn genomen voor een plezierige woonomgeving.

De vraag blijft dan ook vindt u dat door al deze maatregelen van de laatste jaren de verkeersveiligheid is toegenomen en voldoende is. Moeten er nog meer fysieke maatregelen genomen worden, of moet er juist meer gehandhaafd worden? Doe mee aan de Poll, en laat een commentaar achter op de website.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.