Verkeersdrukte verwacht bij kruispunt Beverwaard

P+R Beverwaard

Morgen 29 juli kan het wel eens erg druk worden aan het kruispunt bij de tramremise en de ingang van de wijk Beverwaard. Veel meer autoverkeer wordt er dan verwacht die gebruik gaan maken van de toegang naar de parkeerplaatsen aan de P+R Beverwaard, daarnaast wordt het parkeerevenemententerrein opengesteld welke verderop gelegen is aan de Edo Bergsmaweg.

Dit komt door twee evenementen, Rotterdam Unlimited in het centrum, ook wel bekend als Zomercarnaval, daarnaast speelt Feijenoord zijn eerste (oefen)wedstrijd van dit seizoen. Normaliter rijden er dan extra trams vanaf P+R Beverwaard met de fans naar de Kuip. Dit is nu niet mogelijk i.v.m. het Zomercarnaval.  De RET laat weten dit nu met extra inzet van bussen te gaan doen. Feijenoord en de RET geven reisadviezen aan op hun websites. Tijdens deze wedstrijddag zullen ook treinen stoppen bij het stadion van Feijenoord.

Het zal niet onoverkomelijk zijn dat u op de Rotterdamseweg richting de Beverwaard in een verkeersdrukte belandt. De aanloop naar beide evenementen beginnen al rond het middaguur.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.