Vandalen berkassen veertig auto’s rond Nemelaersingel

Bekraste auto Nemelaersingel
Bekraste auto Nemelaersingel

Naar nu bekend is geworden zijn in de nacht van 28 februari op 1 maart veertig auto’s bekrast, en zijn er banden lek gestoken aan en rond de Nemelaersingel. De schade aan een auto bedroeg zelfs € 2000,=. De bewoners zijn woest, want het is niet de eerste keer dat zij dit mee maken.

De vernielingen zijn in de nacht gepleegd, maar de daders zijn tot nu toe onvindbaar ondanks de vele camera’s die de bewoners al hebben opgehangen i.v.m. eerdere vernielingen aan auto’s, en eigendommen. Een bewoner had de pech dat beide auto’s van hem ten prooi waren gevallen aan het tuig, zoals hij deze betitelde. “Ik ga er nog een camera bij plaatsen die de hele straat overziet”, zo meldde hij. Mijn harde schijf is groot genoeg om het eerste halfjaar beelden te bewaren. Een auto was zo bekrast dat men het spelletje “boter, kaas en eieren er had op gespeeld”

De politie is inmiddels al op de hoogte gesteld van deze vernielingen, en volgens de bewoner nemen zij dit serieus op. Aangiftes zijn er ook al gedaan door betrokkenen. Heeft u iets gezien van deze vernielingen in en rond de Nemelaersingel bel 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.