Vanaf 15 juli zomerdienstregeling bij RET

RET

Dit jaar is de zomerdienstregeling van de RET een week korter en sluit deze aan op de schoolvakanties. De zomerdienstregeling loopt van maandag 15 juli tot maandag 2 september 2013.

Metro
Door een aanpassing van de zomerdienstregeling blijft metrolijn D in de zomerperiode frequenter rijden. Op werkdagen rijdt op het traject Rotterdam Centraal – Slinge iedere 5 minuten een metro. En ook op het traject Slinge – Spijkenisse hoeft u tijdens de spits maximaal 7,5 minuut op de metro te wachten. Op de overige metrolijnen is de frequentie tijdens de zomerdienst hetzelfde als vorig jaar.

Tram
In de zomerdienstregeling 2013 krijgen diverse trajecten een hogere frequentie. Naar Beverwaard en de Esch rijdt deze zomer iedere 10 minuten een tram.

Bus
Op zaterdag en zondag dezelfde tijden als u gewend bent. Op de weekdagen voor veel buslijnen andere vertrek- en aankomsttijden.

Selecteer een datum vanaf 15 juli a.s. in de online dienstregeling om de aangepaste tijden van de zomerdienstregeling voor bus, tram en metro te bekijken.  Per lijn kunt u ook de dienstregeling in pdf downloaden. U vindt de zomerdienstregeling in de tabel “vakantiedienst”.

Hieronder de link, het tabel in Pdf formaat voor tramlijn 23 voor de Beverwaard. Op pagina’s 13 t/m 16 staat de zomerdienstregeling aangegeven.

Bron; ret.nl