3D aangifte doen in IJsselmonde

3D aangifte vanaf 12 juli in IJsselmonde
3D aangifte vanaf 12 juli in IJsselmonde

In het deelgemeentekantoor aan de Herenwaard 23 kunt u vanaf 12 juli virtueel aangifte doen via een groot 3D-scherm. Via een driedimensionaal televisiebeeld heeft u contact met een politiemedewerker op een andere locatie. Voor sommigen is dat best even wennen. Maar wie had een aantal jaar geleden kunnen bedenken dat we massaal zouden gaan pinnen, telebankieren of chippen?

In de afgelopen maanden is het deelgemeentekantoor in IJsselmonde verbouwd en gereed gemaakt voor een 3D-aangifteloket. Wanneer u aangifte wilt doen, belt u eerst naar 0900-8844. Daar hoort u op welke manier er, in uw situatie, aangifte gedaan kan worden. Via internet, telefonisch of aan het politiebureau. In het geval van 3D-aangifte maakt u een afspraak op een tijdstip tussen 08.00 en 22.00 uur. Dit kan 7 dagen per week. Meer informatie over snel aangifte doen, kunt u vinden op www.politie.nl.

Opening
Op vrijdag 12 juli kunt u deze methode van aangifte doen zelf ervaren. Vanaf 16.00 uur bent u van harte welkom aan de Herenwaard 23 voor een uitleg over het 3D-aangifteloket. Burgemeester Aboutaleb, deelgemeentevoorzitter Luuk Wilson en plaatsvervangend Politiechef Martine Vis van de eenheid Rotterdam geven na hun speeches om 16.30 uur een symbolisch startsein voor het 3D-aangifteloket. Daarna heeft u tot 17.30 uur de gelegenheid om zelf een kijkje te nemen in de nieuwe ruimte.

Bron; Rotterdam.nl