Slachtoffers bij twee verkeersongevallen in IJsselmonde

Vandaag waren er in IJsselmonde twee ongevallen binnen en uur tijd waarbij elk een gewonde was gevallen.

Eerst ging het mis op het kruispunt Kreekhuizenlaan met de Grote Kreek. Daar wordt op dit moment nog gewerkt aan het vernieuwen van de infrastructuur. Een stadsbus kwam daar in aanraking met het tienjarige slachtoffertje op zijn fiets. Hoe het ongeluk gebeurde wordt nog onderzocht.

Doordat vorige week de weg zo goed als klaar was stond er nog wel de afzetting.  Saillant detail was dat de mobiele tijdelijke verkeerslichten, waardoor de voetgangers al die tijd veilig konden oversteken, op het moment van het ongeval niet meer aanwezig was. Met onbekend letsel is het slachtoffertje naar het ziekenhuis vervoerd.

Niet veel later ging het mis op de Groeninx van Zoelenlaan t.h.v. de Beverwaard. Richting Ridderkerk klapte vier auto’s op elkaar. De voorste en de achterste auto’s kwamen er met wat blikschade vanaf. De twee auto’s daar tussen in waren het er slechts aan toe. Bij een auto vloog de achterruit er geheel uit door de klap. De veroorzakende auto zat aan de voorzijde in elkaar. Uiteindelijk moest een van de betrokken bestuurder met nekletsel naar het ziekenhuis.

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.