Tramhalte wéér mikpunt tijdens nieuwjaarwisseling van zinloos sloopgedrag

Tramhaltes Croystraat weer doelwit van sloopgedrag tijdens nieuwjaarsnacht

De nieuwjaarwisseling van 2019 naar 2020 ligt alweer een paar uur achter ons! Deze website maakt op 1 januari dan de balans op hoe de Beverwaard deze feestelijke nacht heeft gevierd.

Een rondje door de wijk laat zien dat er nu ook weer massaal vuurwerk is afgestoken! Straten, pleinen, fietspaden overal liggen restanten van vuurwerk. Terwijl er hier en daar nog wat knallen klinken op deze vroege nieuwjaarsochtend zijn er bewoners toch ook al weer bezig met het opruimen van de vuurwerkrestanten.

Tijdens de nacht zijn er containerbrandjes en kleine vreugdevuurtjes geweest waar de brandweer voor moest komen opdraven. Ook op 1 januari overdag waren er nog brandjes in containers.

Aan de Houdringeweg zal het gezellig zijn geweest waar het vuur in lege vaten werden opgestookt, deze stonden vanochtend nog na te smeulen! Ook daar werd de bezem ter hand genomen om de restanten van het vuurwerk op te ruimen!

Lichtbak tramhalte Croystraat gesloopt

De tramhalte aan de Croystraat was ook deze jaarwisseling weer het mikpunt van sloopgedrag. Een behoorlijk aantal ramen waren ingegooid, en zelfs een raam lag er op de tramrail! Een lichtbak met de naam Croystraat was ook gesloopt. Al met al een behoorlijke schadepost voor de RET, en daarnaast ergernis bij de eerste reizigers in 2020 op de eertse dag van dit nieuwe jaar.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.