Stem op Judover. Hashi voor “Ons Kluppie 2014”

Nieuw logo JV Hahsi, P. Groenendijk(l) en W.Hompus (r)
Nieuw logo JV Hahsi, P. Groenendijk(l) en W.Hompus (r)

Zoals jullie weten heeft de judover. Hashi in februari haar deuren geopend in de Beverwaard. De vijftig jaar oude vereniging moest helaas verhuizen vanuit Oud IJsselmonde.

Rotterdam Sportsupport heeft n.a.v. een beoordeling een nominatie toegekend aan JV Hashi voor “Ons Kluppie 2014”. Deze beoordeling bestaat uit het draaien op louter vrijwilligers van de vereniging. Het geven van les ook aan mensen met een beperking. Ook hebben zij de meeste hoog gegradueerde leraren van judo-district Zuid Holland Zuid, en organiseren daarnaast activiteiten waaronder het clubkampioenschap, judokamp, en een ouder en kind judodmiddag. Tevens hebben zij Nederlands Kampioenen in het Kata in hun midden!

Tijdens de verbouwing is het onderkomen naar eigen inzicht verbouwd tot een ware judotempel, en we zien dat dit door leden gewaardeerd wordt, maar ook bij mensen uit de omgeving. Mocht u ooit betrokken zijn geweest als judoka of vindt u JV Hashi een aanwinst voor de wijk dan kunt u stemmen. Video impressie JV Hashi

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.