Gebiedscommissie spreekuur Beverwaard van start in de Focus

Vorige week tijdens een themabijeenkomst van de Gebiedscommissie in de Stormpolder werd er al een aankondiging gedaan door de voorzitter van de Gebiedscommissie IJsselmonde, dat er vanaf vandaag elke woensdag een spreekuur gehouden zou worden voor bewoners van de Beverwaard. Vanochtend was het dus zover, en Marjan Gonsalvez lid van de commissie, mocht gelijk de eerste bewoner welkom heten op het spreekuur die om 9.30 begon.

De bedoeling van de commissie is om nog beter contact te krijgen met de bewoners van de Beverwaard. Op het spreekuur kunt u suggesties, of verbeteringen voor de wijk doen, vragen hebben over bewonersinitiatieven, klachten of problemen. Die laatste twee onderwerpen kan niet altijd verholpen worden, maar deze worden mee genomen richting de gebiedsmanager Marcel Dekker, en gebiedsnetwerker Marijke Hof.

Het “Gebiedscommissie Spreekuur in Beverwaard” is iedere woensdagochtend van 09.30 tot 10.30 uur. Het is een vrije inloop spreekuur van de Gebiedscommissie IJsselmonde in het Wijkgebouw de Focus, aan de Oude Watering 324 in Beverwaard, en Marjan Gonsalvez ontvangt u graag!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.