Vekeersonderneming Rotterdam en Like Je Wijk trekken samen op

De Verkeersonderneming en Like je wijk gaan samenwerken in 2 wijken in Rotterdam. Ze vonden elkaar in de gebiedsgerichte aanpak in Lomdardijen en Beverwaard, op Zuid en gaan samen aan de slag.

Like je wijk is een online participatieplatform met lokaal nieuws, tips en evenementen. De Verkeersonderneming werkt binnen de regio Rotterdam aan een betere bereikbaarheid (en daarmee het verminderen van files).

De Verkeersonderneming en like je wijk zijn samen nieuwsgierig hoe bewoners van deze wijken denken over de bereikbaarheid van deze regio. Zijn de fietspaden bijvoorbeeld goed? Staat u vaak of helemaal nooit in de file? Reist u altijd met het openbaar vervoer? En heeft u bijvoorbeeld weleens gehoord van de kortingsregeling van De Verkeersonderneming? Middels Facebook Magazines verspreid Like je wijk wijk- specifieke informatie.

Deze samenwerking duurt in ieder geval tot eind 2014 met het gezamenlijke doel om een bijdrage te leveren aan een betere bereikbaarheid. Samen zetten we de schouders eronder!

Wil je meer weten? Kijk alvast op www.likejewijk.nl.

Bron: Verkeersonderneming en Likejewijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.