“Rotterdammers willen meer groen”

De laatste weken werd er een enquête gehouden onder de Rotterdammers. De bekendheid hiervan was niet bij iedereen aanwezig? Hierdoor was de respons zeer slecht te noemen.  Er waren 4300 mensen die de moeite namen om de enquête in te vullen, “Gesprek met de Stad”, en 2000 gesprekken zijn er gevoerd.

Dit ging over allerlei onderwerpen, en een daarvan was het groen. Dit heeft vaak, en zeker de laatste maanden, een beladen karakter gekregen in IJsselmonde. Te denken aan het Park de Twee Heuvels waar men in wil gaan bouwen. Of ons eigen randpark langs de A16 in de Beverwaard destijds. Hoewel de communicatie daar toen zeker aanwezig was naar de bewoners ontstond er veel onbegrip toen er bomen werden gekapt.

Het blijkt nu uit die enquête dat de Rotterdammers het groen in hun stad waarderen en dat is mooi om te lezen. Sterker nog zij willen meer groen in hun stad.  Mocht u toch nog de enquête  willen invullen dan kan dat tot en met donderdag a.s., dan wordt het project afgesloten! De vragen gaan over wonen, werken, opgroeien, onderwijs, samenleven, gezondheid en duurzaamheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.