Raadzaal IJsselmonde sluit voor uitbreiding Stadswinkel XXL

Op 28 januari zal de Gebiedscommissie van IJsselmonde voor het laatst haar vergadering houden in de raadzaal aan de Herenwaard. Ondanks alle perikelen rond dit bestuursorgaan van Rotterdam IJsselmonde die voor drie maanden op non actief staat, gaan de aanvragen van bijvoorbeeld vergunningen en bewonersinitiatieven gewoon door.

Daags na deze vergadering gaat de verbouwing op 1 februari beginnen voor uitbreiding van de Stadswinkel XXL in IJsselmonde. Dit is in verband met de sluiting van de Stadswinkel in Charlois door aangekondigde bezuinigingen. De bewoners van dit deel van Rotterdam moeten dan uitwijken naar de Stadswinkel in Feijenoord of IJsselmonde. Hierdoor wordt dan de ruimte van de vergaderzaal verbouwd tot kantoorruimte en loketten waaruit burgers bediend kunnen worden voor allerlei aanvragen van documenten!

Waar de gebiedscommissie dan gaat vergaderen is totaal nog onduidelijk, kiest men voor één vaste locatie of gaat zij dichter bij haar bewoners van IJsselmonde vergaderen? Dat laatste lijkt meer voor de hand liggend, maar daarover is nog niets van bekend. Misschien wordt er meer duidelijk tijdens de vergadering van a.s. 28 januari!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.