Proefopstelling neergezet aan de Cannenburchstraat

Proefopstelling Cannenburchstraat
Proefopstelling Cannenburchstraat

De proefopstelling op de Cannenburchstraat is gisterenmiddag neergezet. De rood/witte afzetting, die dus tijdelijk is voor een maand, moet de originele situatie in de toekomst voorstellen. De gemeente wil volgend jaar de entree van de Beverwaard opnieuw indelen. Er zijn een aantal redenen waarom herinrichting hier plaats gaat vinden, vergroeningsopgave, wateropgave, en een nieuw lichtplan.

De vergroeningsopgave gaat gepaard met het rooien van de nu aanwezige bomen in de middenberm(bomenverjongingsplan), voor deze bomen zijn kort geleden een vergunning aangevraagd door de gemeente om te mogen rooien. Met de aanpak wordt het kruispunt voor de Beesdestraat met de Cannenburchstraat compacter gemaakt, hierdoor moet dit weggedeelte veiliger worden door middel van een lagere snelheid. Ook nu rijden nog veel mensen de Beesdestraat in terwijl ze de Cannenburchtstraat in willen rijden.

Via dit hele plan wil men de entree van de Beverwaard verbeteren. Wanneer de evaluatie plaatsvindt van de proef is nog niet bekend!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.