Presentatie voorlopig ontwerp “Park de Twee Heuvels”

Park de Twee Heuvels

De afgelopen tijd heeft gemeente Rotterdam met de inbreng van omwonenden en gebruikers, hard gewerkt aan een nieuw ontwerp voor Park de Twee Heuvels in IJsselmonde. Het doel is het park op te knappen en ervoor te zorgen dat meer mensen er gebruik van kunnen maken. Het Voorlopig Ontwerp (VO) is nu af.

Op 11 mei a.s. gaan we graag met u in gesprek over het VO. Van 19.00 tot 21.30 uur laten we u bij verschillende onderwerpen zien welke ideeën en wensen van gebruikers we hebben kunnen meenemen, hoe het park er straks uitziet en welke stappen we nog moeten nemen. Om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur is er een korte algemene presentatie. We zijn benieuwd naar uw reacties en eventuele aanvullingen: misschien hebben we iets over het hoofd gezien of kan iets nog beter!

Het VO richt zich overigens alleen op de inrichting van het park, en gaat niet over de toekomstige woningbouw, behalve dat het de locatie ervan aangeeft (links en rechts naast het zwembad). Voor de toekomstige woningbouw wordt later dit jaar een apart traject gestart, waar u dan ook een uitnodiging voor ontvangt.

We zien u graag op 11 mei in Islemunda. Meldt u zich uiterlijk 9 mei aan via stadionpark@rotterdam.nl.

Bron: Stadion Park Rotterdam

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.