Parkeerdek P+R Beverwaard krijgt nieuwe toplaag

P+R Beverwaard

Het wegdek van de P+R Beverwaard krijgt een nieuwe toplaag. Het parkeerdek welke in  augustus 2011 werd geopend kende de laatste tijd problemen.

Onder het parkeerdek, welke ruimte biedt aan circa 500 auto’s, ligt de tramremise van de RET. Nu blijkt dat de rubberen verbindingspunten tussen de betondelen scheuren vertoonden. Gevolg, er ontstond waterlekkage in de tramremise daaronder waar de bovenleiding voor de tram is bevestigd aan het plafond! Deze bovenleiding voorziet de trams van stroom.

De werkzaamheden, die na het voorjaar zijn begonnen en tot de zomer duren, bestaat uit het weghalen van de bovenste toplaag, en het vervangen van de rubberen verbindingsdelen waar tussen het water doorsijpelt naar de remise.

Een dubbele coatinglaag met vilt moet het probleem gaan verhelpen! Uiteindelijk zal toplaag weer worden aangebracht die dezelfde kleur krijgt zoals eerste instantie was aangebracht ! Ook de strepen van de parkeervakken moeten dan weer opnieuw worden aangebracht!

Het parkeerdek blijft gewoon toegankelijk voor parkeerders zij het dat er een deel tot nu toe steeds afgesloten was en blijft voor auto’s d.m.v. hekken. Volgens een medewerker van de gemeente zijn de werkzaamheden afhankelijk van het weer! Op een dag zoals vandaag met deze temperatuur kunnnen er meters worden gemaakt, aldus de medewerker!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.