Poll: De gemeente gaat investeren in de Beverwaard, maar waar aan volgens U?

Wijkgebouw de Focus
Wijkgebouw de Focus

De gemeente van Rotterdam gaat dus investeren in de Beverwaard. Dit naar aanleiding van de vele opmerkingen vanuit de bewoners tijdens de informatie avond over het AZC. Hoeveel men gaat investeren en waar aan is nog niet geheel duidelijk. Suggesties zijn afgelopen week wel gedaan, waaronder het opknappen van het wijkgebouw de Focus, de terugkeer van een Politiepost of verbetering van de buitenruimte.

Of men ook de werkeloosheid terug gaat dringen of het armoedebeleid gaat verbeteren in dit plan is nog maar de vraag. Hoe hoog het werkeloosheid cijfer is in de wijk is niet bekend op dit moment. De werkeloosheid is op dit moment niet dalende in Rotterdam, sterker nog het stijgt door meerdere oorzaken. Het armoedebeleid zou zeker een speerpunt moeten zijn bij de gemeenteraad van Rotterdam als dat verbeterd moet worden in de Beverwaard, maar geldt dat niet voor heel Rotterdam? Of hierover met de bewoners gesproken gaat worden wat de hoogste prioriteit heeft is nog maar de vraag!

Daarom heeft deze website een Poll geplaatst op de homepage, en deze luidt!! “De gemeente gaat investeren in de Beverwaard, maar waar aan volgens U”? Daarop kunt u drie optie’s aanvinken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.