Politie zoekt verdachte van zware mishandeling in Beverwaard

Foto via politie Rotterdam
Foto via politie Rotterdam

De politie is op zoek naar een man die verdacht wordt van een zware mishandeling op de Waardenburgdam in de wijk Beverwaard te Rotterdam op 19 oktober 2014.

Het slachtoffer liep zondagmiddag op 19 oktober vorig jaar rond 16.00 uur met zijn vriendin op de Rhijnauwensingel toen ze werden aangesproken door twee mannen. Ze besloten hen geen aandacht te geven en liepen verder. De mannen gingen de supermarkt Hoogvliet in. Later kruisten hun wegen zich weer op de Waardenburgdam. De mannen stapten hun auto uit en er ontstond een discussie met het slachtoffer en zijn vriendin. Uiteindelijk werd het slachtoffer op de grond gegooid en zwaar mishandeld. Hij liep onder andere een gebroken kaak op.

Na het incident is een politieonderzoek gestart naar de twee verdachten. De identiteit van een van de verdachten lijkt bekend maar de identiteit van de tweede verdachte nog niet.

Signalement
– jonge man, ongeveer 22/23 jaar
– donkergetint
– volle lippen
– grote ogen
– gekleed in lichtkleurig, mogelijk grijs, joggingachtige kleding
– opvallende rode sportschoenen
– hij droeg een muts op zijn hoofd

Getuigenoproep
Ken of herken jij deze man of ben je getuige geweest van de mishandeling? Neem dan contact op met de politie via het gratis opsporingsnummer 0800-6070.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: