Politie actie in Beverwaard levert boete’s en een aanhouding op

Dondermorgen heeft de politie een controle actie gehouden in de Beverwaard. Circa 25 dienders waren hierbij aanwezig, waaronder ook motoragenten. Zij plukte willekeurig snor en -scooterbestuurders van de straat, en moesten meerijden naar het controlepunt aan de Keverborgstraat achter de Oude Watering. Hier was een groot gedeelte van de parkeerplaats afgezet voor deze actie.

Ook autobestuurders werden vanaf de Rhijnauwensingel de parkeerplaats op gedirigeerd. Daar werden alle bestuurders gecontroleerd op de juiste papieren en de technische staat van hun motorvoertuig zoals bijvoorbeeld banden. De snor-brommers en scooters werden op de rollenband geplaatst voor het controleren van de snelheid. De actie was óók gericht tegen snor en scooterbestuurders. Die rijden nog steeds op wegen waar dat niet is toegestaan, en veel klachten kwamen daarover binnen aan het adres van de gemeente en politie.

De actie leverde diverse boetes op voor het rijden zonder rijbewijs en voor technische niet op orde hebben van de motorvoertuigen. Ook was er nog een aanhouding van een persoon deze stond gesignaleerd bij de politie!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.