Palmbomen prijken vanaf vandaag in centrum Beverwaard

Wesley Fok en Ronald Schouten zijn tevreden
Wesley Fok en Ronald Schouten zijn tevreden

Het winkelcentrum in de Beverwaard werd vandaag opgefleurd met maar liefst 25 gekleurde paarse en blauwe bloempotten met daarin Palmbomen en Hedera.

Grote en kleine bloempotten werden vandaag gevuld via een bewonersinitiatief. Dat was nog een heel karwei. De kleinere potten werden verdeeld op de aanwezige singels boven op de verhoogde muurtjes. De vier grote potten werden werden daarbij ook verdeeld over het winkelcentrum twee aan twee.

Daarna was het de beurt aan bewoners om deze te vullen met de palmbomen, groot en klein van afmeting. De aanwezige jeugd hielp met het planten van de Hedera. Na circa twee uurtjes werk stonden de fleurige bakken gevuld en al in het zonnetje in het winkelcentrum.

De mannen achter dit bewonersinitiatief, Ronald Schouten en Wesley Fok, waren tevreden over het resultaat! Het winkelgebied kon wel een fleurige opknapbeurt gebruiken samen gerealiseerd door en met bewoners. Enigste wat zij vragen is een klein beetje onderhoud samen met de winkeliers. Op zijn tijd een beetje water is voldoende, en als het regent gaat dat allemaal vanzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.