Onderdoorgangen klaar

De onderdoorgangen van de woonblokken in de Wickenburgstraat en Meezenbroekstraat zijn klaar! Iets later dan men gepland had, maar het resultaat mag er zijn. Deze renovatie van de onderdoorgangen zal bijdragen aan een betere woonsfeer en veiligheid mede door de aangebrachte verlichting.

Donker en niet prettig waren de onderdoorgangen om te passeren de laatste jaren. Woonstad pakte flink uit om deze geheel te renoveren en te upgraden, en nam een architect in de arm. Dit is het resultaat.

Het plafond werd geheel opnieuw geïsoleerd en vernieuwd met hout, in de tussenliggende draagmuren zit nu een smalle armatuur met licht, de draagmuren zelf werden wit geschilderd. De donkere hoeken werden weggewerkt door deze verder te vergroten! Voor het voetpad werd een plavuisachtige tegel gekozen die overigens nog niet bij alle  onderdoorgangen aanwezig is.

Aan de buitenzijde aan het woonblok heeft men ook een smalle armatuur aangebracht in de muur. Dit alles draagt bij aan een zichtbare verbetering van de woonblokken in de beide straten! De gemeente bracht nieuwe bruggen aan over de singel die tussen deze twee straten ligt!

Dat is niet het enigste wat de verhuurder heeft gerenoveerd, de woningen zelf werden al in een eerder stadium opgeknapt zowel binnen als buiten, waaronder ook de trappenhuizen die een paar jaar geleden ook al werden aangepakt met een glazen uiterlijk met veel verlichting. Kortom na deze algehele upgrade, aan de woonblokken in de Wickenburgstraat en de Meezenbroekstraat, kunnen deze weer jaren mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.