Nieuwe ondernemer Olmega opent haar deuren in WC Beverwaard

Olmega heeft op vrijdag 24 oktober haar deuren geopend in het winkelcentrum van de Oude Watering in Beverwaard. Voorlopig nog maar twee dagen in de week, op vrijdag en zaterdag.

De vele productgroepen van Olmega, die als outlet winkel fungeert, bestaan uit verschillende teakhouten meubelen, recycled teakhouten meubelen, koloniale teakmeubelen. Ook hebben zij een selectie witte meubelen, landelijke meubelen en greywash meubelen. Marmeren wasbakken, waskommen, en Venetiaanse spiegels vind men ook in het assortiment. Deze zijn terug te vinden in de showroom in Rhoon.

De winkel die nu geopend is het tweede filiaal. Bezorging is in eigen beheer in de grote randsteden, maar dit is vaak niet altijd kosteloos. Olmega is gevestigd in het oude pand waar voorheen de Turkse bakker gevestigd was aan de Oude Watering.

Ook het winkelpand van Hewal gaat over niet al te lange tijd weer open. Naar verluidt komt er weer dezelfde branchering in terug. Een shoarma en pizzeria winkel. Men is op dit moment bezig met de verbouwing, maar de naam wordt anders, en met een nieuwe eigenaar.

Foto’s: Beverwaardigheden.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.