Nieuwe eigenaar en naam voor snackbar in Oud IJsselmonde

H. Sibering

Ze zullen er wel niet lang over na gedacht hebben hoe ze hun snackbar gingen noemen? De kersverse eigenaar en zijn vrouw, de familie Sibering, zijn eigenaar van snackbar ‘Aan de Maas’ in Oud IJsselmonde die letterlijk op steenworp afstand ligt van de Maas!

Vandaag waren genodigden daarbij om dit heugelijke feit te vieren. Bloemen en lovende woorden waren daar door familie en vrienden. Ze zijn op een paar kleine details na open voor hun avontuur aan de Bovenstraat naast de Gouden Leeuw. De belettering moest snel nog even op de ramen geplakt worden!

Juist daar is de aanloop groot door fans van Feyenoord die daar dan de match kijken of gezelligheid zoeken voordat men zich naar de Kuip begeeft. Vandaag hoopt de snackbar zich te kunnen presenteren naar die klanten, want rondom de match kunnen ze bij mij wat komen eten, zegt Sibering. Een samenwerking met de buurman zit er zeker in. Dat is in het verleden ook altijd zo geweest!

Familie Sibering eigenaar snackbar ‘Aan de Maas’

De verkoop blijft niet alleen bij een standaard snack, zoals een patatje met mayonaise of pindasaus. Door zijn achtegrond als horecaman draait hij zelf de balletjes gehakt en gaat hij ook voor heerlijke eigengemaakte stoofvlees zorgen, dat is zijn specialiteit, vertelde hij. Overigens de pindasaus maak ik ook zelf, aldus de kersverse ondernemer in Oud IJsselmonde!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.