Nadenken over rondje Stadionpark

Al enige tijd is men bezig op het eiland van Brienenoord! Nog meer getijde rivieroevers, looppaden en een nieuwe toegangsbrug naar het eiland. Het eiland behoort straks tot het rondje Stadionpark!

Vier studenten die studeren aan de minor Citybranding op de Willem de Kooning Academie, welke onderdeel uitmaakt van de Hogeschool Rotterdam gaan nadenken over dit rondje, en ze roepen daarbij uw hulp in. Op dit moment denken wij na over een manier om het Rondje Stadionpark (de wandelroute waar ook het Eiland van Brienenoord onderdeel van is) onder de aandacht te brengen bij de gebruikers en inwoners van Rotterdam-Zuid.

Op maandag 14 december om 16:00 organiseren wij een online meeting om samen nieuwe ideeën op te doen. Komt u uit IJsselmonde en maakt u gebruik van het rondje, dan zijn wij benieuwd naar uw mening.

Vindt u het leuk om mee te denken over het Rondje Stadionpark en wilt u vaker naar buiten, dan kunnen wij elkaar helpen.

Mocht u op maandag 14 december tijd hebben en heeft u nieuwe ideeën dan hopen wij u tijdens de online meeting te treffen.

Voor meer informatie en om u aan te melden voor onze online meeting kunt u contact opnemen met 0924633@hr.nl. Ook als u niet bij de meeting aanwezig kunt zijn, maar wel nieuwe ideeën heeft, kunt u een mail sturen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.