Memo Quest valt goed in de smaak bij de jeugd van Beverwaard

Memo Quest in park Schinnenbaan Beverwaard

Afgelopen woensdagochtend 5 september werd het Memo Questspel geopend door wethouder Wijbenga (buitenruimte) samen met Sanne Groot Koerkamp (hoofdredacteur van Quest Magazine).

Wat blijkt, dat de jeugd van de Beverwaard er niet vandaan is te slaan na een paar dagen dat het speeltoetsel was geopend in het speelparkje aan de Schinnenbaan. Als het even kan zijn ze er aan het spelen, tussen de middagpauze of net zoals als nu als de laatste bel heeft geklonken van de school op vrijdagmiddag.

Als het even kan zijn de kinderen bezig om elkaar te af te troefen met het spel landje veroveren. Wie als eerste de palen met de meeste kleuren verzamelt is de winnaar. Daarnaast zitten er ook vragen in van het Junior Quest vragenspel meldt Sanne Groot Koerkamp.

Volgens wethouder Wijbenga leer je niet alleen door in een klaslokaal achter je computer te zitten, maar ook samen doen met anderen kinderen in de buitenlucht waar de omgeving groen is! Dit Memo Quest is leuk hoe je dit aantrekkelijker maakt voor kinderen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.