Mega tennisracket als wegwijzer

Mega tennisracket is wegwijzer

Reyerparc. “Bij stoplichten 4x rechts en weg vervolgen”!

Dat staat er te lezen op het mega tennisracket die onlangs naast de A38 in het weiland werd geplaatst. De eigenaar van dit grote gevaarte is het Reyerparc in Ridderkerk. Doel? Om de weg te wijzen naar het mooie complex. In een eerder stadium was de Beverwaardigheden al op de hoogte via een woordvoerder van het Reyerparc, maar beloofde er nogmaals aandacht aan te schenken als het gereed was.

Twee weken geleden werd de opbouw van dit racket zichtbaar in één van de weilanden die tot het complex behoren. Toen was het nog in de kleuren van een bekende Nederlandse bank. Zij sponsoren al tijden dit grote evenement in Rotterdam Ahoy!

Het klopt dat wij dit op de kop hebben kunnen tikken, maar dat is met een bedoeling gedaan, meldt de woordvoerder. We willen graag een bewegwijzering naar ons complex aan de Kruisweg. Deze ligt namelijk nog al een beetje verscholen en de gemeente werkt niet echt mee om deze te realiseren dus vandaar dit grote mega racket op ons eigen stukje weiland waar de paarden overigens geen last van hebben.

Inmiddels is het mega racket overgeschilderd in de kleuren oranje met wit, en hangt daarin de vorm van een tennisbal een banner met de tekst ” Reyerparc. “Bij stoplichten 4x rechts en weg vervolgen”!

Het Reyerparc kent vele sporten waaronder een hippisch centrum, tennisvereniging, squash, darts,  en poolen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.