McDonalds wil drive-in movie restaurant naast Beverwaard

Update: 2 april

Dit smakelijke verhaal ging er bij de bezoekers en lezers van deze website er mooi in. Positieve reactie’s op dit bericht, maar het blijkt uiteindelijk toch een mooie 1 april grap te zijn.

De Amerikaanse hamburger-keten McDondalds heeft zijn zinnen gezet op een drive-in movie restaurant naast de Beverwaard. Dit blijkt uit een notitie waar deze website de hand op wist te leggen. In wat voor stadium de plannen verkeren is nog niet bekend maar er wordt serieus over nagedacht. McDonalds en de gemeente Rotterdam bevestigen noch ontkennen deze plannen voor de drive-in movie restaurant naast de Beverwaard

Het terrein waar de voormalige honkbal en softbalvereniging Sparta/Feyenoord was gevestigd wordt al geruime tijd niet meer gebruikt. Vorig jaar was er sprake van een eventuele bouw van een overdekte ijsbaan in de toekomst, gebouwd met particulier geld. Hier is tot nu toe weinig van vernomen sindsdien. Ook de komst van een dierenasiel blijkt nog niet erg van de grond te komen.

Als McDonalds zich daar gaat vestigen dan wil men het evenementen terrein erbij betrekken als de bioscooplocatie. Dit terrein bevat bijna 2000 parkeerplaatsen. Autobezitters kunnen dan het terrein oprijden voor een lage entreeprijs. Het geluid wil men via een FM frequentie afspelen via de autoradio’s, dit om het geluidsoverlast voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Daarnaast gaat de hamburgergigant de gasten bedienen door hamburgers tot aan het autoportier te laten bezorgen. Via een speciale App op de smartphone kan men een plaats reserveren, en ook de hamburgers. Wanneer McDonalds haar deuren wil openen voor de drive-in movie restaurant is niet bekend.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.