Alerte buurtbewoner alarmeert politie, daders zonder buit ervan door

Een alerte getuige belt de politie, nadat ze twee mannen op het Genhoeserf bij iemand naar binnen ziet gaan. Zij vertrouwt het zaakje niet en haar intuïtie blijkt juist.

Rond 11.00 uur vanmorgen kwam een zogenaamde ‘gemeentewerker’ met een oranje hesje aan de deur van een woning op het Genhoeserf in Rotterdam Beverwaard. Hij belde aan en vervolgens kwam er een andere man bij. De bewoner liet beide mannen binnenkomen. Eenmaal binnen werd de bewoner vastgebonden. Een getuige, die de twee mannen naar binnen zag gaan, vertrouwde het niet en belde de politie. De agenten waren snel bij het huis, wat de overvallers waarschijnlijk heeft gestoord, want zij zijn zonder buit gevlucht. De bewoner, een 66 jarige man, is onderzocht door de huisarts en hij heeft er gelukkig geen lichamelijke verwondingen aan over gehouden.

De politie is een buurtonderzoek gestart en zoekt getuigen. Heeft u iets gezien of gehoord en nog niet gesproken met de politie? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen? Neemt u dan contact op via 0900-8844 of via ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000.

Bron Politie.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.