Loogman carwash breidt uit in naastgelegen oude fabriekshal

Loogman Stadionweg

De autowasstraat van Loogman aan de Stadionweg in IJsselmonde breidt zijn vestiging uit! Daarvoor heeft Loogman de naastgelegen fabriekshal aangekocht, inmiddels is de verbpuwing al in volle gang. Een oude fabriekshal die volgens het bedrijf zijn karakter behoud, maar waar als de verbouwing een extra service wordt geleverd, zo staat te lezen op hun website.

Op dit moment zijn we bezig met het strippen van de fabriekshal ter voorbereiding op het schilderwerk. Uiteraard laten we het hoge plafond en de industriële kenmerken die tevoorschijn komen zoveel mogelijk intact. Naast de al aanwezige stofzuigplekken buiten, zal de fabriekshal onderdak gaan bieden aan 32 extra overdekte stofzuigplekken met doekjesautomaten, gratis mattenkloppers, een bandenpomp en dashboardguns.

Klanten die voor het ultieme gemak gaan worden op hun wenken bediend want we gaan in Rotterdam uitbreiden met Binnenreinigen! Bieden onze krachtige stofzuigers in de stofzuighal al het gemak om het interieur van je auto aan te pakken, Binnenreinigen gaat een stap verder. Nadat je met de auto door de wasstraat bent gereden ga je naar ons team van Binnenreinigen en kun je je auto op de lopende band zetten en uitstappen. Vervolgens gaan de medewerkers voor je aan de slag met het interieur van je auto. De automatten worden uitgeklopt en dorpels, ramen, tussenconsoles en dashboard worden schoongemaakt. Tot slot wordt de auto gezogen en als finishing touch voorzien van een heerlijk autoparfum. Dit alles is van de zijkant te aanschouwen terwijl je kunt genieten van een lekker kopje koffie. Na ongeveer 8 minuten kun je weer met een schone auto de weg op.

Tijdens de verbouwing kan men gewoon terecht in de wasstraat. Loogman verwacht medio december de nieuwe service binnereinigen te kunnen aanbieden aan hun klanten.

Brontekst: Loogman Carwash – foto Beverwaardigheden.nl

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.