Like je wijk Tornado komt er aan op 23 maart

Like je Wijk Tornado, 23 maart
Like je Wijk Tornado, 23 maart

Normen, waarden en fatsoen… daar moeten we het samen mee doen. Waar we aan de ene kant elkaar proberen op te voeden om je eigen wijk zo leefbaar mogelijk te maken en te houden gaan we zondag 23 maart op z’n Rotterdams een keer niet lullen maar poetsen… Als een tornado gaan we door het park bij de geluidswal, steken de handen uit de mouwen en zorgen samen dat dit mooie stuk natuur in onze wijk minder zwerfvuil zichtbaar is.

Natuurlijk is het andermans vuil, maar kan je daar dan zomaar overheen stappen? Wij niet en wij hopen dat er veel aansluiten, het is tevens een signaal hoe het wel moet.

Hierbij roepen we zoveel mogelijk Beverwaarders op om samen ons mooie grote park zwerfvuil vrij te maken. weg met al die blikjes, pakjes, papiertjes en ander spul wat maar blijft liggen. Dus oude kloffie aan en help mee!!!

Wat gaan we doen?
Verzamelen tussen 9.30 uur en 10.00 uur bij B En Sv De Stormpolder in het park waar we beginnen met koffie en koek. Tussen 10.00 uur en 12.00 uur gaan we verspreid het park in volledig uitgerust met prikkers, handschoenen en vuilniszakken om naast de frisse neus en de gezelligheid serieus het park op te poetsen.

Na afloop om 12.00 uur staat er een warme kop soep klaar, voldoening en een klein presentje van Like je Wijk als dank. Like je wijk zal een mooie filmreportage maken zodat de boodschap zichtbaar blijft

Is het een succes? Dan herhalen we het in andere delen van de wijk.

Vertel het tegen je buren, op de judo vereniging, op school, bij de Focus, tijdens Buurtbestuurt, waar dan ook. Heb je vragen, of een leuke toevoeging voor deze ochtend? Kom maar op:)

Doe je mee voor je wijk? Klik op “deelnemen” op het event laat weten aan Beverwaard dat je voor een schoon park bent.

Like je wijk!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.