Kruidvat verhuist naar grotere winkel aan de Oude Watering

Kruidvat gaat verhuizen in winkelcentrum Beverwaard
Kruidvat gaat verhuizen in winkelcentrum Beverwaard

Het is zo goed als zeker dat het Kruidvat, gevestigd in het winkelcentrum aan de Oude Watering in Beverwaard, gaat verhuizen naar het pand waar vroeger de Fa. Blokker zat!

De geluiden werden afgelopen week steeds sterker dat de verhuizing aanstaande is. Hoewel het hoofdkantoor van het Kruidvat dit niet wilde bevestigen, en dat we de media maar in de gaten moest houden, bleken de werknemers al wel op de hoogte te zijn van hun nieuwe werkplek. Via een tip mocht de Beverwaardigheden dit vernemen. Als alles naar planning verloopt gaat de winkel open op 30 november a.s!

Inmiddels was er al een aannemer bezig afgelopen week om de vloer te verwijderen uit het pand waar Kruidvat straks zijn intrek inneemt. Het pand wordt dus behoorlijk onderhanden genomen en welke een stuk groter is in oppervlakte.

Wat er met het huidige pand gebeurt van het Kruidvat is nog niet duidelijk, maar dit schijnt ook al verhuurd te worden. Daar later misschien meer over. Voor de bewoners zijn dit positieve geluiden v.w.b het winkelcentrum in de Beverwaard. Na de verbouwing in 2006, dus tien jaar geleden bleven de winkels leegstaan door allerlei oorzaken. Hopelijk wordt deze trend nu doorbroken door deze ontwikkelingen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.