Kracht van Feyenoord trekt veel deelnemers in Beverwaard

Groepsfoto alle deelnemers Kracht van Feyenoord in Beverwaard

Maandagmiddag was de Kracht van Feyenoord aan het trapveldje bij het Laarwoudpad in Beverwaard. De kinderen van de wijk konden hun voetbalskills presenteren naar de grote club uit Rotterdam Zuid. Net zoals de Kuip elke week is uitverkocht, was dit evenment, die samen met de welzijnsorganisatie SOL in Beverwaard werd georganiseerd helemaal vol! Zelfs waren er teleurstellingen omdat niet iedereen kon deelnemen aan deze training!

De vraag wat is de Kracht van Feyenoord? Dat moge duidelijk zijn dat het evenment de bewoners, en de jeugd bij elkaar brengt in een wijk, en aan het (sport)bewegen krijgt! Vandaag was dat dus in Beverwaard.

Het kunstgrasveld werd in vieren gedeeld waar gesport werd al dan niet met de bal. Voetbal is niet alleen tegen een bal aan trappen, maar de techniek maakt daar zeker een onderdeel vanuit? Grotendeels bestond deelnemers uit jongens, maar de meisjes waren ook zeker vertegenwoordigt op deze middag! Ook zat het weer mee deze middag, het was droog!

Aan het einde van deze middag gingen alle deelnemers op de foto! Tijdens die fotoshoot klonk uit al die tientallen kelen, Feyenóóóóóóóórd!