Kledingbank Zuid op de agenda in gemeenteraad Rotterdam

Kledingbank Rotterdam-Zuid in Beverwaard

De Kledingbank-Zuid, die gevestigd is in buurthuis de Focus in Beverwaard, krijgt bijval in de gemeenteraad van Rotterdam.

Nadat de bewoner(s) de zaak aanhangig maakte in de gebiedscommssie van IJsselmonde, staat deze nu geagendeerd bij de gemeenteraad van Rotterdam!

Twee politieke partijen waaronder GroenLinks en Leefbaar Rotterdam hebben voor a.s. donderdag, 1 februari een actualiteit aangevraagd tijdens de raadsvergadering.  GroenLinks en Leefbaar Rotterdam zijn van mening dat dit waardevolle project behouden moet blijven voor Rotterdam-Zuid en vragen hier dank ook aandacht voor.

In die vergadering zullen zij waarschijnlijk pleiten om een oplossing te zoeken voor ontstane financiële situatie van de Kledingbank waar veel gebruikt van wordt gemaakt. Per maand is er € 100,= nodig voor de Kledingbank draaiende te houden. Het probleem is nu dat zij geen financiële steun kunnen krijgen vanuit het Welzijn, en de gebiedscommissie mag ook geen ondersteuning bieden op financieel vlak. Nu wordt dit opgehoest door de vrijwilligers van de Kledingbank zelf!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: