Kersttram met lichtjes rijdt weer door Rotterdam

Misschien hebben jullie de kersttram van de RET al zien rijden? Samen met Skyradio liet de Rotterdamse vervoerder deze tram met nummer 2147 bestickeren met het logo van het radiostation en met de afbeelding van de kerstman erop. De kerstmuts mocht ook niet ontbreken aan de voorzijde.

De contouren van de ramen zijn allemaal verlicht met een paar honderd kleine lampjes en met een grote kerstmuts op de voorzijde bevestigd! Als hij in het donker passeert dan geeft de tram een geweldige uitstraling!

Wanneer passeert de tram?                                                                                                  Bijna ondoenlijk om te gaan wachten op het moment dat deze passeert in de Beverwaard.

De techniek staat voor niets tegenwoordig en u kunt de beweging van de tram live volgen. Dit kunt u doen via de website Live Openbaar Vervoer. U typt het tramnummer 2147 in op deze wewbsite en u ziet exact waar de tram zich op dat moment bevindt en in welke richting deze rijdt!

Vanmidag stond de tram aan de Limbrichthoek bij het draaipunt. Misschien waren de lichtjes dan nog niet zo goed te zien, maar de kerstmuts des te beter! Volgens de conducteur is er binnekort ook muziek te horen in de tram. Vermoedelijk zal de radiozender van Skyradio te horen zijn?

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.