Keizerswaard trakteert in haar 50-jarig jubileum jaar

Keizerswaard trakteert

Afgelopen week heeft u kunnen lezen over het 50-jarig jubileum jaar van het winkelcentrum Keizerswaard in IJsselmonde op deze website. Zoals vermeld zijn er nu een aantal feestelijkheden bekend die dit jaar gaan plaatsvinden, want wie jarig is trakteert!

De officiële start van de feestelijkheden is op zaterdag 9 maart.
Om 11.00 uur starten we op het Bram Ladage-plein met de speech van burgemeester Aboutaleb en wordt er een bijzondere etalage onthult. Hierna bieden we de burgemeester en overige aanwezigen het ‘Keizerswaard Magazine stijl 1969’ aan en wordt er voor iedereen 50 meter taart aangesneden! Maar er is meer… veel meer….

Xander de Buisonjé leerden we kennen als frontman van Volumia treedt op 9 maart!

De hele dag zijn er breakdance-demo’s & -workshops met Karimoves in het winkelcentrum.
De founder van Karimoves is Karim Elmaslouhi. Karim heeft al 15 jaar lang ervaring in de danswereld en heeft hij zich ontwikkeld tot een professionele danser. Karim heeft zowel in Nederland als in het buitenland gewerkt voor grote bedrijven zoals Nike, Asics en Nintendo en heeft zelfs opgetreden voor het Nederlands koningshuis.
Aan het einde van de dag is er een spannende All Style Battle!

Na het grote succes van het senioren paasontbijt van vorig jaar organiseert winkeliersvereniging Keizerswaard opnieuw een groots ontbijt voor de senioren uit IJsselmonde en omgeving. Dit jaar organiseren wij het geheel verzorgde ontbijt op woensdagochtend 17 april 2019. Opnieuw zullen winkeliers uit ons winkelcentrum de lekkerste producten klaarmaken. De verzorging is wederom in handen van personen die het hele jaar door op de voor- of achtergrond werken voor wInkelcentrum Keizerswaard. Er is ruimte voor ongeveer 250 senioren, dus schrijf u op tijd in! Inschrijven kan vanaf 10 maart 2019 op onze website!

Zijn de spectaculaire dance-battles van Karimoves, het optreden van Xander de Buisonjé of het senioren-paasontbijt nog niet voldoende redenen om naar ons winkelcentrum te komen?

Gelukkig trakteren wij onze bezoekers dit jubileiumjaar op nog veel meer activiteiten. Wat dacht u van een ouderwetse kleedjesmarkt tijdens Koningsdag, of een echte openluchtbioscoop? En als slotstuk een heuse VIP-Avond met diverse artiesten in ons winkelcentrum waar u vanaf 2 september voor kunt gaan sparen!
Kijk voor al onze activiteiten op onze website-agenda!

Bron: Winkelcentrum Keizerswaard

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.