Judoka Hashi pakt gouden plak

Tijdens de trainingavond afgelopen dinsdagavond bij Judovereniging Hashi in Beverwaard werd judoka Corrianne in het zonnetje gezet door voorzitter Willem! Reden? De judoka had onlangs een gouden medaille behaald tijdens het NK Judo voor politie en defensie medewerkers in Lelystad.

Daarvoor moest zij vier opponenten opzij zetten in de klasse tot 70kg om uiteindelijk die medaille omgehangen te krijgen.

Corrianne in actie tijdens judowedstrijd

Toch is de judoka, trainend bij de Hashi in Beverwaard, niet zomaar een lid van de vereniging! Ze zet zich enorm in voor deze sport waar zij eigenlijk mee op staat en naar bed gaat. Vele uren per week is zij op de tatami te vinden om te trainene of les te geven aan de judoka’s. Ze heeft inmiddels al de 2e Dan behaald sinds zij hier in de dojo traint gelegen aan de rand van de wijk de Beverwaard.

Als zij daar niet aanwezig is dan wel bij de judovereniging Stichting Randori in Klaaswaal, ook daar traint zij en geeft zij les. Voor die prestatie ontving Corrianne in het voorjaar van 2022 De Hoekse Waardse Sportwaardering 2021, een individuele waarderingsprijs!

Afgelopen dinsdag stond de judovereniging terecht stil bij het moment van deze bijzondere judoka die dus een gouden medaille behaalde!