Jarige zangeres Naaz wint talent award 2018

Naaz

De jarige zangeres Naaz uit Beverwaard heeft weer een prijs gekregen. Gisteren, tijdens haar verjaardag(20), kreeg ze uit handen van de jury de, die als enigste de prijs zelf uitreikt, de  3FM Talent Award overhandigd!

3FM is constant op zoek naar jong, onbekend en veelbelovend muzikaal talent. De 3FM Talent Award is de prijs voor de artiest of band die ten volste gebruik heeft gemaakt van het predicaat ‘3FM Talent’ en daarmee zijn of haar carrière naar een hoger niveau heeft getild. De jury is lovend over de groei die Naaz afgelopen jaar heeft doorgemaakt en daarom verdient zij die award!

3FM AWARDS 2018

De 3FM Awards zijn de jaarlijkse popprijzen voor de beste Nederlandse acts en artiesten, gekozen door het publiek. De award show vindt plaats op woensdag 5 september in de AFAS Live te Amsterdam. Binnenkort worden de stembussen geopend en bepalen de luisteraars via 3FM.nl de winnaars in de volgende categorieën: Beste Groep, Beste Nummer, Beste Album, Beste Live, Beste Solo Artiest, Beste Video en Beste Fans. De Schaal van Rigter, de 3FM Award voor de meest gedraaide Nederlandse track, werd eerder uitgereikt aan de band Rondé.

Naaz mocht op 12 februari van dit jaar zelfs twee Edisonprijzen in ontvangst nemen. Voor de beste nieuwkomer en voor de beste videoclip “Words“!

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.