Naaz uit Beverwaard wint twee Edisonpopprijzen 2018

Naaz door naar finale HGT 2014

Zangeres Naaz heeft vanavond twee Edisonpopprijzen in de wacht gesleept. Dit tijdens het Edisonpopprijs evenement 2018 in Amsterdam. Zangeres Naaz (19) won twee Edisons voor beste nieuwkomer en voor de videoclip bij “Words”.

Naaz, die uit Beverwaard komt, brak door in Hollands Got Talent in 2014, waar zij overigens niet verder kwam dan de halve finales!

Of zij nog in Beverwaard woont is niet bekend, maar nadien zat haar zangcarrière tot nu toe in de lift. Vorig jaar trad zij nog op tijdens het Rotterdamse Festival Metropolis!

De jurymotivatie luidde als volgt! Met haar prachtig verfrissende popliedjes en videoclips vol allure, bereikte ze dit jaar een miljoenenpubliek. Naaz weet haar bijzondere levensverhaal te vertalen in inspirerende teksten en is een megatalent met een veelbelovende toekomst.

De Edison is de oudste muziekprijs in Nederland en wordt al sinds 1960 uitgereikt. Edisons worden uitgereikt in het klassieke, jazz en popgenre. De prijs, bestaande uit een bronzen beeldje van beeldhouwer Pieter d’Hont, is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Grammy Award, de Duitse Echo Award en de Franse Victoire.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.