Informatiebijeenkomsten gebiedscommissie ijsselmonde

Voor de inwoners van IJsselmonde worden er op 21 november, 3 december en 9 december 2013 informatiebijeenkomsten gehouden over de gebiedscommissie in hun gebied. De deelgemeenten houden na de verkiezingen van 19 maart 2014 op te bestaan. In plaats daarvoor komen er gebiedscommissies.

Gebiedscommissie
Wat zijn gebiedscommissies? Hoeveel tijd kost het je als lid bent een gebiedscommissie? Hoe stel je je verkiesbaar? En kun je echt een verschil maken voor je gebied? Wat speelt er in jouw gebied? Hoe gebruik je het gebiedsplan om die thema’s op de agenda van het stadsbestuur te krijgen? En welke ruimte is er voor bewonersinitiatieven? Al uw vragen komen aan bod tijdens de informatievonden.

Wijkvertegenwoordigers
Elke inwoner van 18 jaar of ouder kan in principe lid worden van de gebiedscommissie van zijn of haar gebied. Je hoeft niet per se lid te zijn van een politieke partij. Iedereen die weet wat er speelt in zijn of gebied en dit goed wil en kan vertegenwoordigen, kan zich verkiesbaar stellen. De verkiezingen vinden gelijktijdig plaats met de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014.

Informatiebijeenkomsten gebiedscommissie IJsselmonde
De informatiebijeenkomsten in IJsselmonde vinden plaats op: donderdag 21 november om 19.30 uur in de Petrakerk aan de Pliniusstraat 21, dinsdag 3 december om 19.30 uur in het deelgemeentekantoor aan de Herenwaard 23 en maandag 9 december om 19.30 uur in wijkgebouw De Focus aan de Oude Watering 324. (Inloop: 19.00 uur, einde 22.00 uur). Er zijn geen kosten aan verbonden. Van te voren aanmelden.

Bron: DGIJ

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.