IJsselmonde Metaal meer dan alleen maar inzamelen

IJsselmonde Metaal

Er heeft zich een nieuwe speler op de markt gepresenteerd voor het ophalen van oude metalen. IJsselmonde Metaal is een jong dynamisch bedrijf die kort geleden is opgestart in onze regio.

IJsselmonde Metaal is opgericht omdat wij merkten dat er onder veel IJsselmondenaren de drempel te hoog was om zelf naar de milieustraat te rijden. Veelal werd dit dan direct aan de straat gezet, een groep mensen trok met een aantal bussen door de wijken van IJsselmonde heen, en dat gaf geen fraai straatbeeld.
IJsselmonde Metaal was van mening, dat dit niet langer kon, en bedachten dus een ophaal service bij de mensen thuis, hiermee hopen wij aan een schoner IJsselmonde (en daar buiten) te werken.
De ophaaldienst is gratis, en vindt plaats tussen 09:00 en 20:00, en men kan hiervoor een afspraak maken via de website of één van de telefoonnummers.

Het materiaal wat opgehaald wordt en/of binnen krijgen wordt direct verwerkt en indien nodig gaat dit direct naar één van onze afnemers.
Dit doen wij totdat wij een geschikte locatie hebben gevonden binnen de grenzen van IJsselmonde, zelf aanleveren is dus helaas nog niet mogelijk.

Wel komt men metalen graag bij u thuis ophalen of het nu om particulier gaat of om een bedrijf of vereniging. Via de website kunt u nalezen wat men zoal ophaalt. Het bedrijf gaat verder door bijvoorbeeld op bouwplaatsen actief te zijn met afvalscheiding, maar bij een verhuizing van een bedrijf helpen zij ook met het afvoeren van oude archiefkasten, om maar een voorbeeld te geven. Voor meer gegevens kunt terecht op de website van IJsselmonde Metaal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.