Totale facelift voor huis in Keverborgstraat

In een hoekhuis aan de Keverborgstraat wordt al meer dan een jaar aan gewerkt. De woning die volgens zeggen verkocht is van de vorige eigenaar i.v.m. schulden en hennepteelt krijgt een totale facelift.

De ramen werden vervangen en voorzien van rolluiken, de gevels werden schoongemaakt en opnieuw gevoegd, de oude garage werd gesloopt en opnieuw opgebouwd. De voorzijde kreeg een overkapte luifel voorzien van entree-licht die aanspringt bij duisternis. De voordeur werd ook vervangen met daarnaast een oprit naar de garage. In de tuin werd ook het e.e.a. opnieuw opgebouwd waaronder een stenen pandje met aangrenzend een lange muur die eindigt bij de garage. De bestrating werd vernieuwd evenals de beschoeiing langs de waterkant, en zo te zien staat er ook een olijfboom in die in de avond is verlicht. Als klap op de vuurpijl hangen er overal camera’s aan de gevel voor ongenodigde gasten.

Het is een plaatje om te zien, alleen weten de buren in deze straat nog steeds niet wie er in gaat of komt te wonen, want het is ook nog niet gereed. Het is bijzonder om te zien dat men zoveel energie en geld steekt om dit huis op te laten knappen.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.