High Tea middag bij PCB de Parel

Juf Nadine met de leerlingen van groep 5

Een typisch engels weertype gooide roet in het eten voor de opening, op het schoolplein, van de “High Tea” middag bij PCB de Parel in de Beverwaard.

Ouders mochten de schoolmiddag  aanwezig zijn om een les mee te maken om te zien en horen wat de kinderen tot nu toe hadden geleerd van de engelse lessen! Dat gebeurde op verschillende manieren in de groepen. Van het voorstellen in het engels door de laagste groepen via pictogrammen, tot het interactief meedoen via een smartboard met muziek. Dat gingen de leerlingen al aardig goed af!

Tijdens de les konden de kinderen met de ouders genieten van de zelf meegebrachte lekkernijen. Pannekoeken, (cup)cakes, chocolade koekjes, stroopwafels, kleine sandwiches, en de engels drop mocht natuurlijk niet ontbreken. Daarbij hoorde natuurlijk ook een kopje engelse thee.

Engelse les via een smartboard

Hoewel alle klassen en leraren aangekleed waren voor deze High Tea met de vlag van het Verenigd Koninkrijk sprong juf Nadine eruit met haar jurk. Deze was geheel in stijl met de vlag van het VK!

Meer foto’s via, Facebook Like je wijk Beverwaard.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.