Hand in hand tijdens koude Koningsdag in Beverwaard

Koningsdag in de Stormpolder, Beverwaard
Koningsdag in de Stormpolder, Beverwaard. Hand in Hand na fikse hagelbui.

Deze Koningsdag zullen we niet snel vergeten! Ondanks het koude weertype van de laatste dagen was het toch gezellig tijdens de viering in speeltuin de Stormpolder. Daar lagen de hamburgers al lekker bruin te bakken toen na het middaguur de bewoners hun weg naar de Valkenburgsingel toch hadden gevonden.

De vrijmarkt trok door de koude temperatuur niet zoveel bewoners om op een kleedje te gaan zitten, maar dat was logisch! Toch werd het steeds voller op de binnenplaats van de speeltuin waar alles weer dik voor elkaar was geregeld door grote inzet van de medewerkers van de Stormpolder.

Snoep, suikerspin, popcorn, het was allemaal aanwezig. De muziek schalde lekker door de luidsprekers, en het was een gezellige sfeer. Toen “Mijn Feijenoord” van Lee Towers werd ingezet, werd dit uit volle borst meegezongen. Klaarblijkelijk verkeerde men nog steeds in de overwinningsroes van afgelopen zondag van Feijenoord.

Naast een aantal kleine kermisattracties stonden er ook nog luchtkussens, en het nieuwe “Fort” welke kort geleden was opgebouwd in de Stormpolder, en die viel al goed in de smaak bij de jeugd.

Het bleef niet helemaal droog, tijdens een fikse hagelbui werd een droog onderkomen gezocht. Sommige feestvierders deerde dat niet, want na regen komt toch altijd weer zonneschijn?

Meer foto’s via Facebook Beverwaard Magazine en www.beverwaardinbeeld.nl 

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.