Haarstudio viert 25 jaar jubileum, samen met Kika

Foto; Beverwaardigheden.nl

Kapsalon Haarstudio Sylviana al 25 jaar een begrip in WC Beverwaard. Jubileum in teken van Kika, en met optreden van de Amazing Stroopwafels op 20 april.

De kapsalon van Sylviana bestaat al een kwart eeuw in de Beverwaard. Zij is de ondernemer van het eerste uur toen het winkelcentrum in de jaren tachtig haar deuren opende. Ze heeft dus al heel wat knipervaring weg, samen met haar drie kapsters.

Sfeer

Voor wie de kapsalon binnenloopt komt altijd in een gezellige ruimte binnen. De radio staat altijd aan op een commerciële zender, maar ook is deze altijd aangepast aan een jaargetijde of feestdag zoals nu met de Pasen. Verder is er voor de kinderen een aparte hoek ingericht om het wat comfortabel te maken, want kinderen moeten zich op hun gemak voelen. Die aparte ruimte kreeg zij tot beschikking een aantal jaren geleden toen het winkelcentrum een behoorlijke facelift onderging.

Betrokkenheid

De maatschappelijke betrokkenheid van Sylvia tot de wijk is groot, want elk jaar tijdens het Halloweenfeest weet zij met haar werknemers via een verkleedpartij de aandacht van het publiek te trekken. Daarbij deelt zij dan “trick en treat” uit aan de kinderen van de Beverwaard. Dat is elk jaar weer een uitdaging, en een hele organisatie.

Iets grotere receptie

Vorig jaar werd het idee gelanceerd om het jubileum in 2013 niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. Een bescheiden receptie voor genodigden zou in haar kapsalon plaatsvinden, maar groeide al weer snel uit tot een iets grotere, welke voor een deel verplaatst moest worden in het winkelcentrum. Alles is daarvoor al in kannen en kruiken, en komen de Amazing Stroopwafels een optreden verzorgen, en worden er balonnen opgelaten.

Steun voor Kika 

Een feestje is leuk maar daar is wel een goed doel aan gekoppeld door Sylvia, en haar inzet ging uit naar Kika. Elke klant krijgt vanaf 20 februari t/m 19 april een gratis lot. Daarbij zijn de prijzen, waardebonnen en kika-beren. Daarnaast kunnen bewoners ook nog voor € 1,- een extra lot kopen die volledig ten goede komt aan Kika.

Tot 12.55 kunnen de kinderen een ballon ophalen.

Vanaf 14:00 uur tot 16:00 uur treden de Amazing Stroopwafels op.