Grote opkomst bij Beverwaard Bespaartavond voor collectieve inkoop zonnenpanelen

Afgelopen maandagavond was er een bijeenkomst georganiseerd door ‘Beverwaard Bespaart’ projectteam. Doel was om de collectieve inkoop te presenteren voor zonnepanelen in Beverwaard door hett projectteam. Er is gekozen voor het bedrijf Tenten Solar. Er werd kritisch gekeken naar prijs/kwaliteit, garanties, service e.d.

Even voor zeven uur zat de zaal vol met geïntresseerden die eventueel over willen gaan tot aanschaf van zonnepanelen in collectieve aankoop. Hiervoor had het projectteam de vraag in een eerder stadium onder de bewoners in Beverwaard voorgelegd. Heeft de Beverwaard hier interesse in? Maar liefst 130 aanmeldingen kwamen er binnen bij het projectteam de afgelopen maanden! Met deze hoeveelheid van aanmeldingen ging men aan de slag om over te gaan tot collectieve inkoop.

Tekst gaat verder onder de foto

Het projectteam bestaande uit J. Wesemann (Eigen Huis Coach), E. Zumpolle (adviseur collectieve inkoop) van Rotterdam, en twee bewoners uit Beverwaard, S. van Vliet en A. Slok, hebben meerdere bedrijven aangeschreven met de vraag of zij voor een collectieve inkoop konden zorgen in de Beverwaard. Onlangs werd gekozen voor het bedrijf Tenten Solar die dit gaat verzorgen in de Beverwaard! Gisteravond presenteerde Tenten Solar zich in de Focus naar de bewoners die interesse hebben in het plaatsen zonnepanelen.

Het mag duidelijk zijn dat het soms een iets technisch verhaal was, maar de sheets geprojecteerd voor de aanwezige maakte het verhaal allemaal wat overzichtelijker! Hoe werkt nu zo’n zonnepaneel, wat is er allemaal voor nodig, hoe wordt het geïnstalleerd, en waar, wat is de beste positie voor de zonnepanelen? Of het beste systeem?

Tekst gaat verder onder foto

Ook niet onbelangrijk is de prijs van de zonnepanelen-installatie? Hoeveel bespaar je er dan ermee op jaarbasis? Wat de mogelijkheden voor financiëring of subsidies werd uitgelegd door de Eigen Huis Coach? Een heel scala aan vragen werden beantwoord op die avond.

De bedoeling is dat als bewoners meedoen met de collectieve inkoop dat de installaties voor de zomer van 2023 op het dak komen te liggen! Inschrijven kan tot 31 januari 2023.

Wilt u advies over uw woning?

Aanvraagformulier inkoopactie

website Beverwaard Bespaart

website Tenten Solar