Geslaagd 25 jarig jubileumfeest, haarstudio Sylviana

Knallende kurken bij Haarstudio Sylviana
Knallende kurken bij Haarstudio Sylviana

Bloemen, lovende woorden van bewoners, de winkeliersvereniging, en bij monde van vice-voorzitter Dhr. Koffijberg van de ANKO, de kappersbond. Deze mocht Sylvia van der Schoor in ontvangst nemen naar aanleiding van haar 25 jarig jubileum in de Beverwaard.

Rond 13:00 uur knalde de confetti kurken met zilverpapier uit de kokers, en gingen de ballonnen met kaartjes de lucht in die de kinderen van tevoren hadden opgehaald op het plein van het winkelcentrum.

Sylvia kan terugkijken op een uitermate geslaagde dag die niet alleen in het teken stond van haar jubileum, maar ook in die van Kika. In een toespraak naar de aanwezigen verklaarde zij waarom, en dat de actie niet eenmalig was. Ter ere van haar 25 jarig jubileum, kreeg zij voor verdienste van de ANKO een ere-speld, want zij is meer dan een ondernemer in de Beverwaard.

Amazing Stroopwafels
Amazing Stroopwafels

Daarna was het tijd voor het optreden van de Amazing Stroopwafels. Deze van origine straatartiesten speelden hits zoals, Ome Kobus, Frankrijk, Oude Maasweg etc… Het aanwezige publiek genoot er zichtbaar van in een lente zonnetje.