Gemeente verwijdert plantenbakken uit de Neubourgstraat

Plantenbakken weg bij Walborgpad
Plantenbakken weg bij Walborgpad

Al jaren stonden er grote betonnen plantenbakken op de hoek van de Neubourgstraat en het Walborgpad. Deze werden al die tijd ingericht en onderhouden door de bewoners in één van de mooiste straten van de Beverwaard. Het Walborgpad onderscheidt zich van goed onderhouden huizen, en veel planten die er altijd te bewonderen zijn in de straat en aan de gevels!

Voor de ingang van het Walborgpad stonden twee grote betonnen plantenbakken tot voor kort, want afgelopen week kwam er een grote vrachtwagen voor gereden, en met een grote grijper werden de bakken opgetild en afgevoerd. Reden onbekend.

De bewoners stonden erbij en keken ernaar toen deze werden opgeladen! Waarom de plantenbakken weg moesten blijft een raadsel bij hen. Of er nieuwe voor in de plaats komen dat weet men ook niet? Een bewoner merkte op dat het niet te gezellig moet worden in de Beverwaard! Gelijk heeft ze, je kan op z’n minst toch uitleg geven waarom, maar waarschijnlijk is dat te veel gevraagd van de gemeente Rotterdam! Wat nu nog overblijft van de plantenbakken zijn de afdrukken waar ze ooit stonden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.